Vrede vinden in jezelf
Home
 

N2020

Nederlandse Padwerk citaten 2020

Week 1: Lezing 126: De meeste van jullie hebben voldoende vooruitgang gemaakt om te weten dat hetgeen je achter je hebt gelaten onnodige moeilijkheden waren en dat de groei waar jij je naartoe beweegt, de nieuwe levenswijze die je hebt aangenomen, werkelijk veel gemakkelijker is dan die waar je zo krampachtig aan vasthield.

Nieuwjaar: Lezing 130: Gezegend zij dit nieuwe jaar dat jullie starten en dat jullie inzet om spiritueel te groeien met succes mag worden bekroond.

Week 2: Lezing 137: Je innerlijke centrum is het goddelijke bewustzijn. Het doordringt het gehele universum, het omvat alles. Vandaar dat het innerlijke centrum van een menselijk wezen één is met het innerlijke centrum van ieder ander menselijk wezen.

Week 3: Lezing 77: Als je in harmonie bent met de stroom van het leven en je eraan overgeeft, dan zal alles wat je tegenkomt je kalm verder voeren.

Week 4: Lezing 33: Wat jou van je vrede en innerlijke harmonie berooft is nooit dat wat anderen doen, maar altijd en uitsluitend je eigen verkeerde houdingen en je innerlijke strijd tegen omstandigheden die je niet kunt veranderen. Sterker nog: die je niet verondersteld wordt te veranderen. Je wordt verondersteld jezelf te veranderen.


Top