Vrede vinden in jezelf
Home
 

Meditaties

Aquarius klankmeditaties

Er zijn zoveel prachtige meditaties verborgen in de Padwerk lezingen. Ik voel het als mijn taak om deze meditaties meer bekend te maken. Vanwege mijn toewijding aan de Padwerk lezingen ben ik, nadat ik een inspiratie kreeg van mijn innerlijke zelf, januari 2007 gestart met het wekelijks versturen van Nederlandse en Engelse citaten. De covid-19 crisis heeft mijn innerlijke zelf mij in begin 2020 geïnspireerd om ook YouTube video’s te maken van langere Padwerk citaten waarvan het citaat van de week weer een deel is. Iedere meditatie met Tibetaanse klankschalen en chimes activeert een sterke kracht en tegelijkertijd zul jij je meer ontspannen voelen.

Ik word geleid naar bepaalde citaten in bepaalde lezingen en de reacties die ik ontvang, tonen dat dit bepaalde thema door de ontvangers wordt gedeeld, b.v. de reactie van Jan Rigsby: “Jouw wekelijkse citaten zijn ongelooflijk, precies passend, relevant, behulpzaam en allemaal fantastisch. Ik waardeer ze zeer. Ik gebruik ze vaak in mijn wekelijkse berichten”.

Nederlandse YouTube meditaties 2020

Nederlandse YouTube meditaties 2021

Nederlandse YouTube meditaties 2022

English YouTube meditations 2020

English YouTube meditations 2021

English YouTube meditations 2022

De link op mijn YouTube kanaal Aquariusmens voor zowel de Nederlandse als de Engelse meditaties is: https://www.youtube.com/channel/UC2jBq_flsUApe4OC2_wSeow/videos

 


Top