Vrede vinden in jezelf
Home
 

Transformatie meditatiecursus

Transformatie meditatiecursus

 

Op woensdag 4 september 2019 om 10.30 uur start in Sprundel de Transformatie meditatiecursus van 8 bijeenkomsten. Deze meditaties van 8 opeenvolgende niveaus van transformatie begeleiden je in een proces om de onvolwassen aspecten en emoties van het innerlijke kind onder ogen te zien, te doorvoelen en in samenwerking met het ware zelf in constructieve gevoelens – die op waarheid, liefde en wijsheid zijn gebaseerd – te transformeren. Mediteren in een groep creëert een krachtige en voedende energie en versterkt het transformatieproces. 

Voorafgaand aan de transformatiemeditatie wordt er een korte uitleg over het onderwerp gegeven en daarna is er een geleide meditatie met klankschalen. Na afloop is er de mogelijkheid om ervaringen te delen.

Cursusdata in 2019: 
4 september         : Zelfaanvaarding 
18 september       : Dialoog met het innerlijke kind
2 oktober              : Durven voelen
16 oktober            : Onzekerheid voelen
30 oktober            : Aandacht willen krijgen
13 november        : Verantwoordelijkheid dragen 
27 november        : Positieve verwachtingen
11 december        : Genieten

De Padwerk transformatiemeditaties vinden plaats op woensdag tussen 10.30 en 11.30 uur in het Aquarius centrum in Sprundel.

De bijdrage in de kosten voor deze cursus zijn naar draagkracht tussen 40 en 120 euro voor 8 bijeenkomsten.

Maximaal 6 deelnemers.

Laat je even weten of je komt? Reserveren graag per email. Ga naar contact en stuur een email met de tekst transformatiemeditaties, je naam, emailadres en telefoonnummer.


Top