Vrede vinden in jezelf
Home
 

Padwerk transformatiemeditaties

Padwerk transformatiemeditaties

 

Op woensdagavond 9 januari 2019 om 18.30 uur starten in Sprundel de Padwerk transformatiemeditaties van 8 bijeenkomsten. Deze meditaties van 8 opeenvolgende niveaus van transformatie begeleiden je in een proces om de onvolwassen aspecten en emoties van het innerlijke kind onder ogen te zien, te doorvoelen en in samenwerking met het ware zelf in constructieve gevoelens – die op waarheid, liefde en wijsheid zijn gebaseerd – te transformeren. Mediteren in een groep creëert een krachtige en voedende energie en versterkt het transformatieproces. 

Voorafgaand aan de transformatiemeditatie wordt er een korte uitleg over het onderwerp gegeven en daarna is er een geleide meditatie met klankschalen. Na afloop is er de mogelijkheid om ervaringen te delen.

Cursusdata in 2019: 
9 januari      : Zelfaanvaarding 
23 januari    : Dialoog met het innerlijke kind
6 februari    : Durven voelen
20 februari  : Onzekerheid voelen
6 maart       : Aandacht willen krijgen
20 maart     : Verantwoordelijkheid dragen 
3 april          : Positieve verwachtingen
17 april        : Genieten

De Padwerk transformatiemeditaties vinden plaats op woensdagavond tussen 18.30 en 19.30 uur in het Aquarius centrum in Sprundel.

De bijdrage in de kosten voor deze cursus zijn naar draagkracht tussen 40 en 120 euro voor 8 bijeenkomsten.

Maximaal 6 deelnemers.

Laat je even weten of je komt? Reserveren graag per email. Ga naar contact en stuur een email met de tekst transformatiemeditaties, je naam, emailadres en telefoonnummer.


Top