Vrede vinden in jezelf
Home
 

Transformatie meditatiecursus

Transformatie meditatiecursus

Op woensdag 13 januari 2021 om 10.30 uur start in Sprundel de Transformatie meditatiecursus van 8 bijeenkomsten. Deze meditaties van 8 opeenvolgende niveaus van transformatie begeleiden je in een proces om de onvolwassen aspecten en emoties van het innerlijke kind onder ogen te zien, te doorvoelen en in samenwerking met het ware zelf in constructieve gevoelens – die op waarheid, liefde en wijsheid zijn gebaseerd – te transformeren. Mediteren in een groep creëert een krachtige en voedende energie en versterkt het transformatieproces. 

Voorafgaand aan de transformatiemeditatie wordt er een korte uitleg over het onderwerp gegeven en daarna is er een geleide meditatie met klankschalen. Na afloop is er de mogelijkheid om ervaringen te delen.

Cursusdata in 2021: 
13 januari   : Zelfaanvaarding 
27 januari   : Dialoog met het innerlijke kind
10 februari  : Durven voelen
24 februari  : Onzekerheid voelen
10 maart     : Aandacht willen krijgen
24 maart     : Verantwoordelijkheid dragen 
7 april          : Positieve verwachtingen
21 april        : Genieten

De Padwerk transformatiemeditaties vinden plaats op woensdag tussen 10.30 en 11.30 uur in het Aquarius centrum in Sprundel.

De bijdrage in de kosten voor deze cursus zijn naar draagkracht tussen 40 en 120 euro voor 8 bijeenkomsten.

Maximaal 6 deelnemers.

Laat je even weten of je komt? Reserveren graag per email. Ga naar contact en stuur een email met de tekst Transformatie meditaties, je naam, emailadres en telefoonnummer.


Top